Tato webová stránka používá cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den

A93.5885
  • -15%
339 Kč
S DPH
399 Kč Sleva 15%
Počet
Přidat na seznam přání

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Seznamte se s technologií sous vide vaření

Představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo.

Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla

V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

A93.5885

Parametry

VAZBA:
BROŽOVANÁ
POČET STRAN:
200
DATUM VYDÁNÍ:
listopad 2020
ISBN:
978-80-7554-282-3

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Změnit nastavení cookies